Stuga att hyra
Bilder Kartor Hyresvillkor Priser Bokning Omgivning

  

Stuga att hyra: Nackeloftet -  Information om nyheter 2018

Observera! 
För dem som före 2018-08-31 har tecknat avtal direkt med oss om boende i  Nackeloftet gäller de regler som finns på denna hemsida. Detta även om hemsidan tas bort denna dag. Här finns information om hyresvillkor, inkl. ytterligare information. 
  
                                       

2 ordinarie bäddar + 2 i bäddsoffa
200 m till sjö
(600 m till egen badbrygga)
Ja, utrustning finns
Roddbåt, stor kanadensare och optimistjolle samt cyklar ingår
1 kilometer till närmaste bofasta granne
Rökning endast utomhus
Husdjur är välkomna
15 km till närmaste affär
(Bäckefors eller Dals Ed)

Stugan
Timrat lofthus byggt 1999. Mycket hög boendestandard. Boyta 45 m2. Storstuga med matplats, barnstol, radio med cd-spelare. Rymligt sovloft med högt i tak, fyra bäddar och plats för barnsäng. Välutrustat pentry med elspis, ugn, kyl och frys. Badrum med dusch och toalett. Varmt och kallt vatten. Elvärme och braskamin. Altan, utemöbler och grill. Som framgår av bilderna en idealisk stuga för en barnfamilj.

Tomten
Stor tomt med många möjligheter till lek och spel för barn och ungdomar. Omväxlande natur för utflykter i typiskt Dalsländskt vackert landskap. I Nackeloftet finns guider till fiskevatten i Bengtsfors och Dals-Eds kommuner. I hyran ingår två cyklar, roddbåt, stor kanadensare och optimistjoll. 200 meter till sjön Nacketjärn. 600 meter till egen badbrygga. Lugnt och avskilt läge. Vintertid tillgång till bl. a garage, skidor och pulkor. 30 km till skidbacke i Edsleskog.

Länk till en kalender där du kan se om stugan är ledig när du önskar bo där under 2018.

Båtar och bryggor i Nacketjärn finns i sjön för säsongen 2018 från slutet av maj månad. De tas upp i slutet av september.

Nyheter inför 2018.
Vi har bestämt oss för att från och med år 2017 inte längre anlita Dalslands Turist AB för marknadsföring av stugan Nackeloftet. Vi räknar med att göra det själva med hjälp av denna hemsida. Det kan innebära att den kommer att ändra utseende 2018.

Vägbeskrivning till vår stuga Nackeloftet

Om du kommer söder ifrån på väg 172.
Efter att ha passerat Bäckefors kommer efter några kilometer en järnvägsövergång. Fortsätt rakt fram mot Bengtsfors. Efter 2,5 kilometer kommer en avtagsväg mot vänster. På vägskylten står det: Uleviken 8. Följ den vackra vägen förbi Ödskölts kyrka mot Uleviken. Efter ca 7 kilometer på denna väg finns en vägskylt. På den står det: Bjällhögen 4. Sväng åt vänster in på denna väg mot söder. Passera först Nackens gård och följ sedan sjön Nacketjärnet. Efter ca 2,5 kilometer ligger Nackehultet på vänster sida om vägen vid sjöänden, med flera röda hus. Det röda timmerhuset på tomten intill vägen är Nackeloftet.

Om du kommer norr ifrån på väg 172.
Sväng av mot höger in på väg 164. På vägskylten står det: Ed 21 och Strömstad 91. Efter att här ha nollställt trippmätaren syns efter 4 kilometer sjön Grann till höger och efter 4,4 kilometer kommer en avtagsväg mot vänster in på en grusväg vid Falkholts Gästgiveri. På vägskylten står det: Uleviken 4. Efter 8 kilometer på denna vackra väg kommer ett nytt vägskäl. Sväng åt vänster där det på vägskylten står: Uleviken. Passera avtagsvägen till Uleviken och på ett backkrön kommer vägskylten Bjällhögen 4. Sväng åt höger in på denna väg mot söder. Passera först Nackens gård och följ sedan sjön Nacketjärnet. Efter ca 2,5 kilometer ligger Nackehultet på vänster sida om vägen vid sjöänden, med flera röda hus på tomten. Det röda timmerhuset på tomten intill vägen är Nackeloftet.

Information om natur- och kulturlandskapet vid Nacketjärn i en pdf-fil 

Här kan du söka i innehållet

Hemsidans ägare:

Jan och Sonja Helling
Järnvägsgatan 5
461 31 Trollhättan

0705 163 573


Hemsida med Sitoo

Copyright 2010